Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Spitfiremagnus83

#1
Är det därför alla Harley-Davidsons är kromade?
#2
Köp och Sälj / SV: bensinmotor
2014-10-01, 16:34:46
Vad är grejen med de dryga kommentarerna?
#3
Byggen / SV: Krill SU29 37%
2014-09-09, 22:28:14
Grattis, skönt med en storebror till min!
#4
Fortsätt kämpa, vi håller tummarna för er!
#5
Håller med Lonsan, det börjar pirra. Hur ligger det till med tidsskillnaden? Vore kul om man kunde följa resultaten "ganska" live!
#6
Byggen / SV: Glasfiberlagning!
2014-08-13, 22:23:38
Som ägare till nämnda Sukhoi kan jag intyga att lagningen blev superb!
#7
Quote from: Papmehl on 2014-08-11,  11:47:56
Jag ska sätta över pengar nu i veckan och leveransen kommer göras till Påldalen.  Detta har jag och Johan kommit överens om.. Va inte dryg nu Magnus  ;)

Det var inte min mening att verka dryg. För något år sedan gick jag miste om en liknande affär på ett annat forum, där säljaren skrev att prylen var bokad, köparen hoppade sedan av och jag missade affären för att jag inte skrivit något i tråden. Därför ville jag köra med hängslen och livrem denna gång!

Nog känner du mig så väl Mattias, så att du vet att jag inte är någon dryg person?
#8
Bokad? Antingen köper man väl direkt eller inte?  ;) :D

Johan, jag kan sätta in pengar nu om Pappen ångrar sig.
#9
Byggen / SV: CARF Extra 330SC 3.1 m
2014-08-10, 22:44:53
Stort grattis Per! Ska bli kul att se denna fågel i luften vid tillfälle!
#10
Om spinner inte blir såld är jag annars intresserad!
#11
Ja, flyg på nu! Vi här hemma håller alla tummar för er, uppdatera nu med mycket bilder!!!
#12
I dag kom domen från verkstaden... Havererat urtrampningslager. Lagret är det billiga i kråksången, arbetet springer iväg till pengar. Verkstaden lovade dock ett pris på rätt sida om 10'.

Ska låna min fars bil och efter lite modifikation (ut med framsäte) ska den kunna husera en fullvärdig kompositkärra. Blir till att skruva ut ett säte eller två, men efter lite mätande och funderande via telefon har både jag och min farsa kommit fram till att "det ska jävlar gå"!
(Plockade hem Sukhoien från Stockholm i en BMW 3serie coupe, tajt men det gick. Denna gången är det en 3serie compact, men innermåtten skiljer faktiskt inte så mycket)

Alltså, ses i Kalmar gott folk! Planerar att dyka upp runt fredag lunch.
#13
Jag måste nog tyvärr lämna in på denna tävling. Sett framemot det så sjukt mycket, att återvända till fältet där jag en gång började med IMAC...

Anledning? Kopplingen, eller något kopplingsrelaterat på min Volvo V70 har rasat. Kopplingen fungerar inte och i går bogserades bilen till verkstad för diagnos/reperation. Men ni vet hur det är, semestertider och så, hoppas få bilen denna vecka men det ser mörkt ut...
#14
Hoppas ni har det bra på ön! Jag bränner liter efter liter nere på Ripa i Skåne.


Kulmed Facebook sidan, men jag tror vi bör akta oss lite... Om det sker en förflyttning till FB så kommer vårt forum att för eller senare att självdö. Lite synd tycker jag. Nej, jag tycker styrgruppen ska se på ett annat forumalternativ där exempelvis bilduppladdning blir smidigare.

#15
Snyggt!

Snygga 3w loggor i bakgrunden med, vilken storlek? Köper dom av dig, du har så vitt jag vet inga 3w motorer i ditt stall nu va?!