Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Daniel97

#1
Såld!
#2
Reserverad!
#3
billigare vid snabb affär!
#4
Köp och Sälj / Carf edge komplett!
2019-04-29, 21:08:58
Tänkte se om nån är intresserad av en Fin Carf Edge med en fin  DA100L motor med canistrar och Hitech 5955tg på höjd och en  jr 8711 per skev, minimagic sitter i också! Har inte plats eller tid med att flyga allting så denna får gå! Tänkte mig 10k för rubbet, komplett!!

Skicka ett sms för frågor och bilder! 0762720899
#5
Köp och Sälj / 27/10 proppe?!
2018-06-06, 21:16:40
Halloj!

Är det någon som har en fin kolfiber proppe 27/10 borrad till DA-100L? Har just nu en 28/10 men är lite slö så skicka gärna ett sms om ni har någon i ett bra märke!

0762720899

Tack :)
#6
Nejdå men vill inte hålla på och ställa om i min andra nu när jag fått den o flyga bra :/  ska prova o reseta allt först o sedan prova en annan mottagare.
#7
Vill försöka undvika att plocka ur den andra men ska testa med en annan mottagare också. Dock så fungerar allting, failsafe osv. utan nå problem, allt har signal osv. Står i manualen att dpsi:n piper olika ljud när någonting är fel och det gör den ju inte nu. Så går väl o flyga ändå det har den gjort med den förra ägaren.
#8
Har provat att sätta i ett batteri i mottagaren o sedan starta upp emcotec:en men det blir samma sak, testade även att binda om mottagaren men den blinkar grön innan jag hunnit binda. Återstår väl att återställa hela emcotec:en o testa o se vad som händer...
#9
Jo men vad kan det vara.. har bindat o allt verkar lira, vet inte riktigt vad jag ska göra? Återställa emcotec:en kanske?
#10
Halloj.

Behöver hjälp att veta varför min magic 5 mini lyser rött och blinkar grönt? Varför det? På min andra model Så lyser den bara konstant röd. Har jag gjort nått fel eller vad kan det vara?

//Daniel
#11
Quote from: paho on 2017-05-16,  19:45:07
Topp, och tävling helgen efter?

MVH
Patric Holmström

Inte denna tävling! Känner att jag vill flyga några gånger så jag blir mer bekväm med den osv. men senare i sommar siktar jag på att komma på en tävling :-)
#12
Tändningen funkar och motorn gick igång utan någe problem efter att stått still i 2 år, häärligt ljud och går som en klocka!! Provflygning i helgen?!! ;D
#13
Japp det finns ström fram dit, även testat med ett lite mindre batteri, vi har kommit fram rill att det till 99% är själva modulen som är paj, Anders hade en reserv så ska testa med den, så funkar den så är det min  box som är paj..
#14
HJÄLP NU, skulle prov starta, INGEN gnista på båda stiften?? Kollat alla kontakter o det är rätt, Kontakter fram till sensorn satt rätt och inget är skadat, Skulle det kunna vara självla boxen som tagit stryk från kraschen?  >:(
#15
Det har vart lite dåligt med bilder ett tag nu Men här kommer det lite, Nu är allt klart men väntar på en annan mottagare bara sen kan jag ställa in allt och testkörning av motorn hoppas jag på snarast omallt går enligt planen  ;D Vill nån ha bilder på nå speciellt så säg bara till  :)