Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - thomasj

#1
Hej
Har haft samma problem på min 30cc som du upplever o då harjag följt anvisningar på CG enligt tillverkare, fick som ovan skrivet flytta fram batterier mycket långt fram för att få den neutral, så min CG är mer mitt på vingrör mot tidigare bakkant av detta enligt tillverkare o jag vet fler som har Pilot RC maskiner som fått göra liknande för att få dem vettigt flygbara, sett även gammal manual o där låg CG ca 1 cm längre fram än i den nya manualen. Jag har även fått blya mitt hyfsat o nu är det en riktigt go maskin.  Mvh Thomas
#2
Allmänt / Vinterträning ?
2012-08-23, 10:06:13
Hej

Hur tränar ni under vintern ?
-inomhus, simulator e.t.c hur gör ni, vilken maskin rekommenderar ni ?

alla gör säkert olika/lika beroende hur man ser det men det jag är intresserad av är finns det någon modell/maskin som lämpar sig bättre, hoppas ni förstår vad jag är ute efter.

Mvh Thomas
#3
hej

får tacka alla för ett trevlig bemötande av en åskådare med lite \"dumma\" frågor här o var men svaren jag fick var guld värda. tack

mycket bra ur mitt perspektiv tillställningen, trevligt bemötande överallt från servering till tävlande som jag pratade med.

det enda som jag saknade som åskådare är en tavla med programmet som genomfördes av de tävlande blir lite lättare om det finns uppställt några tavlor med detta för publik.



mvh Thomas
#4
Byggen / Hangar 9 Extra 300 - 35%
2012-07-13, 00:33:43
hej

det kan vara lite lurigt med reklamationer gällande transporter o det viktigaste man kan göra som i detta fall är att skriva på följesedel att kartongen är trasig, synlig skada vid mottagandet, skriva på följesedel direkt och att chauffören skriver på läsligt att så är fallet med sin underskrift o så att ni har var sin kopia på detta. Lättare att reklamera mot fraktbolag då, är skadan ej synlig har man 7 dagar på sig att reklamera in mot fraktbolag att det finns skador på godset. Sedan härifrån är det ibland lurigt att få igenom sin reklamation då de kan skylla på det ena o det andra, skyller de på dåligt paketerat ska de inte ta emot o transportera godset då det är chaufförens skyldighet att kontrollera detta.

mvh Thomas