Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - paho

#1
Manövrar / Re: Snaprolls
2023-09-17, 18:36:35
Har du fått något svar?
#2
Tack Helsingborg för ett fantastiskt trevligt arrangemang. Vi kommer gärna tillbaka nästa år. Jag vill också rikta ett stort tack till alla piloter som har deltagit under denna säsong, ni har verkligen gett allt för att vi ska få en bra tävlingssäsong. Nu kommer IMAC styrgruppen jobba hårt fram till nästa säsong.

Vi tar gärna emot konstruktiv feedback så vi kan göra nästa säsong till den bästa genom tiderna
#3
Tack Helsingborg för en fantastisk fin helg, instämmer med Jörgen att Helsingborg ska arrangera IMAC-finalen.

Skönt att Jörgen hittade det som strulade, själv hoppas jag på att en ny förgasare ska ta bort mina problem...

Tack alla för denna säsong och på återseende nästa år, då hoppas vi på att kunna genomföra alla tävlingar samt en domarkurs för alla piloter. Håll utkik på forumet för de aktiviteter och tävlingar som kommer så ni kan boka in er.

MVH Patric Holmström

#4
Kommer nog ner på fredag eftermiddag, hur länge kan vi flyga på fredagen? Tänkte åka förbi hotellet för att checka in först och efter det prova kärran på fältet
#5
Tack för bilderna, jag vill tacka alla som försökte hjälpa mig upp i luften med min kärra. Det är fantastiskt att alla är så hjälpsamma när någon får problem, vill specifikt rikta mitt tack till våra ungdomar som la all tid för att få ordning på mitt problem. Ingen nämnd ingen glömd.

Det är så roligt att få komma igång igen och känna gemenskapen i vår tävlingsklass, unga som gamla ger vi allt för att det ska bli bra. Nu ser vi framemot att ses i Helsingborg. Sen är det att ladda inför nästa säsong, vi hoppas verkligen att vi får komma tillbaka till Älmhult, ett fantastiskt fält, underbara människor som är så dedikerade att vi ska ha en så bra upplevelse under vår tävling och den uppslutning och vilja att förstå oss.
Bockar och bugar.

Patric Holmström
GS IMAC
#6
Byggen / SV: Låg och högfartsnål
2021-08-30, 20:54:11
Yes, har tänkt så men det kanske finns andra "smartare" lösningar. Känns så definitivt att borra i motorkåpan...
#7
Byggen / Låg och högfartsnål
2021-08-30, 20:02:56
Jag skulle vilja få lite inspiration på hur man på bästa sätt kan komma åt låg och högfartsnålarna på en ZDZ 180 cc utan att behöva montera ned hela fronten på kärran. Helst vill jag inte göra hål i motorkåpan men förstår att det är enda alternativet. Då är frågan, hur gör man på bästa sätt med minimal åverkan på motorkåpan? Eftersom nålarna pekar uppåt så är åtkomsten uppifrån, därför vill jag få ett så minimalt hål som möjligt.
Jag funderar på sugrör och/eller slang för att kunna hitta skruvarna lätt men hur sätter man fast rören/slangarna på bästa sätt?

Visa gärna bilder på hur ni har gjort.
#8
Det är vi som ska tacka, fantastiskt arrangemang. Det kunde inte bli bättre... kanske att min kärra skulle funka bra en tävling kanske [emoji16]. Vi kommer gärna nästa år igen.

MVH Patric Holmström

#9
Nu räknar jag ner timmarna för att åka ner till er i Älmhult, sitter och skruvar ihop kärran efter fadäsen på Ripa. Bytt alla slangar samt klunken för soppan som kom idag . Funderar även på om bränslet jag har i dunken är gammal, kan vara så att den har dragit på sig vätska under vintern. Blir nog så när man flyger för lite... ???

Hoppas att ni som inte har anmält sig kan komma ändå, det här är kul och om vi ska få igång verksamheten igen så behöver vi er. Jag med många har inte tränat som man borde men det är inte det viktiga, det som är viktigt är att vi sätter igång igen. Så kom igen och anmäl er så ska ni få se att det blir kul igen.

Väl mött i Älmhult,
Patric Holmström
GS IMAC
#10
Jag är fullvaccinerad så för mig är det lugnt. Bör kolla med de andra hur de tycker om att jag också bor där. Annars kollar jag med dina andra förslag.

MVH Patric Holmström

#11
Grymt, då betalar jag också. Behöver någonstans att bo. Något förslag?

MVH Patric Holmström

#12
Utrustning / SV: Bensin
2021-08-09, 01:11:17
Quote from: Edge540 on 2021-08-08,  15:06:32
Möjligtvis Helsingborg.
Modellerna är startklara, inför träning.
Grymt, ska bli kul att ses igen

MVH Patric Holmström

#13
Då var tävlingen slut, vilken helg! Otroligt bra arrangerat med mycket flygning. Ni som tog kort, lägg gärna upp dem här.

Det märks att Ripa har arrangerat liknande tillställningar.

Nu blir det att ladda om till nästa tävling.
Hoppas vi ses där.

MVH Patric Holmström

#14
Utrustning / SV: Bensin
2021-08-08, 15:02:40
Ses vi i Älmhult?

MVH Patric Holmström

#15
Då är dagen slut, har haft två deadstick och sista flygningen blev med reservkärran. Inte helt optimalt...
Trots ett så långt uppehåll så har dagen varit som vanligt, full fart med mycket flygning och trevliga samtal med en uppsjö av människor som liksom vi älskar modellflyg.
Tack Mattias som har fixat med tävlingen och alla ni andra som har gjort denna tävling till en fantastisk upplevelse.

Ser fram emot det okända imorgon och avslutningen på denna tävling.

Ni som ännu inte har bokat Älmhult och Helsingborg, gör det snarast.

Väl mött,

MVH Patric Holmström