Inbjudan Pilot- och Domarkurs 23-24 april!

  • Publicerad: 13 March 2022
  • Av: admin

Inbjudan Pilot- och Domarkurs 23-24 april!

IMAC Sverige har förmånen att kunna bjuda in till IMAC-säsongens viktigaste händelse, domarkurs på Björkhaga Hotell & Konferens i Mullsjö!

Vi behöver nog alla en grundlig repetition av regelverket inför den nya tävlingssäsongen, efter det långa tävlingsuppehållet som orsakats av Corona pandemin.

Upplägget är lite annorlunda jämfört med tidigare domarkurser.

Lördagen ägnas åt en genomgång av väsentligaste delarna av IMAC regelbok, med stöd av IMAC-Domare Snabb Guiden. Detta för att man skall kunna använda snabbguiden som ett stöd för minnet, när man sedan dömer på våra tävlingar.

På söndagen så samlas vi på RFK Jönköpings fält, för praktiskt dömande av huvuddelen av IMAC-klasserna. Vi kommer att gå igenom svårigheterna i de olika IMAC programmen, men även att lägga lite extra tid på bedömning av spinn och kvickroll.

Vi erbjuder och uppmanar alla IMAC-piloter att hänga med på detta! Kursen är helt kostnadsfri för piloter och domare. Då ingår två övernattningar och massor av god mat under lördagen! På söndagen blir det en enklare lunch ute på fältet i RFK Jönköpings regi.

Jörgen Svensson kommer att hålla i kursen, tillsammans med deltagarna.

Anmälan görs senast fredagen den 8:e april på mejl till Jörgen Svensson. rc_jorgen@hotmail.com

Vi i IMAC-arbetsgruppen är mycket nöjda med upplägget och hoppas att vi ses i Mullsjö den 23:e April!

Fullständig inbjudan hittar ni under Kalender.